Verhuurderheffing

Deze week maakt Zayaz ruim 13 miljoen euro! over aan de verhuurderheffing.

Geld, opgebracht door ons als huurders, dat rechtstreeks in de staatskas verdwijnt. Ondertussen is de wooncrisis voor een grote groep huurders dagelijks een harde realiteit. Dit valt niet uit te leggen. Geld van de huurders, moet terug naar de huurders! Door te investeren in nieuwe woningen, betaalbare huren, onderhoud en duurzaamheid.

Het is tijd om te stoppen met die verhuurderheffing. Zodat corporaties kunnen doen wat nodig is. Zorgen voor méér woningen voor de groeiende groep woningzoekenden. Ook in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn de wachtlijsten voor sociale huur lang en kunnen veel mensen geen betaalbare woning vinden. Zayaz wil huurders helpen aan comfortabele en goed geïsoleerde woningen die zij kunnen betalen. En samen werken aan leefbare buurten waar bewoners naar elkaar omkijken. Zodat we weer trots kunnen zijn op hoe wonen geregeld is in ons land.

#wonendoenwesamen #StopDeVerhuurderheffing

Deel dit bericht.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Privacyverklaring