Nieuwsbrief 1 Jaargang 5

Nieuwe Website

In de loop van 2020 is er gestart met werkzaamheden om onze website in een moderner jasje te steken. Een nieuwe foto op de startpagina om te beginnen, maar ook de indeling zodanig te veranderen dat het makkelijker wordt om er doorheen te “bladeren”. De komende weken zal gewerkt worden aan de teksten. Het mag allemaal wat duidelijker en meer eigentijds. We waren dit al langer van plan zoals u weet, maar door de coronamaatregelen heeft het veel meer tijd gekost dan we graag wilden. Onze webdesigner, die de website onder handen heeft genomen, kreeg het in 2020 ontzettend druk omdat hij geconfronteerd werd met een enorme toename van zakelijke verzoeken om ondersteuning. Hij heeft namelijk een bedrijf wat dit als specialiteit heeft en iedereen ging digitaal vanwege de coronamaatregelen. De werkzaamheden aan onze website werden logischerwijze geen prioriteit meer en dus vertraagd. Betrokkene doet dit voor ons namelijk gratis. De nieuwe website is al in de lucht maar nog niet in z’n eindstadium. Zo worden de foto’s nog aangepast en zoals eerder gezegd wordt nog gekeken naar de teksten de komende weken. We hebben wel een langgekoesterde wens van onze leden in vervulling zien gaan. Dat is dat over enkele weken gestart kan worden met een nieuw onderdeel op de website en dat is het forum.

Forum

Het forum heeft als doel een middel te zijn om sneller met elkaar als Huurders Verenigingen en individuele leden onderling te communiceren. Het kan gaan om een idee wat u heeft en dat graag wilt delen met anderen of het vragen van advies aan elkaar over bepaalde vraagstukken. Commentaar leveren op bepaalde gebeurtenissen binnen het verband van HBV-Zayaz mag natuurlijk ook, mits dat allemaal binnen de normen van fatsoen valt. Voor wie is het forum toegankelijk Het forum wordt toegankelijk voor alle bestuursleden van huurdersverenigingen en bij de HBV-Zayaz aangesloten individuele leden. In een aparte mail van ons secretariaat zal binnenkort duidelijk worden aangegeven hoe u de beschikking kunt krijgen over de inlogcode voor het forum. Als u het bestuur van uw vereniging verlaat of geen individueel lid meer bent, wordt uw code geblokkeerd. Alleen met een inlogcode is het dus mogelijk gebruik te maken van het forum. Ons secretariaat heeft altijd de mogelijkheid om in te kunnen grijpen bij mogelijk onwenselijke tekstuele situaties. Wij hopen dat het forum aan de verwachtingen zal voldoen en we zullen een evaluatie op termijn zeker met u allen delen.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Privacyverklaring